Organize İşler 2 Sazan Sarmalı Film Yorumları

Efsane Kadrosuyla Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Filmi Organize İşler 2 Sazan Sarmalı İzlemeye Değer mi? Organize İşler 2 Sazan Sarmalı Film Yorumları;

Efsane Kadrosuyla Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Filmi Organize İşler 2 Sazan Sarmalı İzlemeye Değer mi? Organize İşler 2 Sazan Sarmalı Film Yorumları.

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı Filmi Konusu;

İstanbul şehrinde Organize İşler tam gaz devam etmektedir. Sazanlar yem peşinde, oltalar Asım Noyan ve ekibinin elinde, daha büyük balıklar ise bu ekibin peşindedir. Dönen dolaplar içinde saflar, temizler, kirliler iç içedir. Ve bu sefer darbe hiç beklenmedik yerden gelir: Asım’ın biricik kızı Nazlı dolandırılır. Dolandırıcılar kralının kızı dolandırılır ise ne olur? Nazlı babasını organize işlerden caydırmak isterken, kendisi mi sazan sarmalına takılmıştır? Gerçeğin tipi bozuk olduğunda, insanlara yakışıklı yalanlar mı lazım olur?
Yönetmen: Yılmaz Erdoğan
Senaryo: Yılmaz Erdoğan
Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik, Safa Sarı gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı Editörün Yorumu;

Resul Gök; İlki çok iyiydi kadro aynı olduğuna göre tadından yenmez. 1 Ocakta (Sinemalarda) Kaçırmayın derim :)
Talha Azam; Çekimler bu kadar güzel olduysa filmi düşünemiyorum başarı hep vardı ve hep var daim olsun Yılmaz erdoğan bol gişeler olsun heyecanla bekliyoruz filmi SAYGILARIMLA.

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı İzleyici Yorumları;

Efsane Kadrosuyla Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Filmi Organize İşler 2 Sazan Sarmalı İzlemeye Değer mi? Organize İşler 2 Sazan Sarmalı Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: