Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Film Yorumları

Yönetmen Koltuğunda Oturan David Yates Yeni Filmi Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları İzlemeye Değer mi? Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Film Yorumları;

Yönetmen Koltuğunda Oturan David Yates Yeni Filmi Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları İzlemeye Değer mi? Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Film Yorumları.

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Filmi Konusu;

Gellert Grindelwald'ın (Johnny Depp) hapsedildiği yerden kaçışıyla birlikte büyücü ve insanlar arasındaki dengeli dünya tehlike altına girer. Nitekim Grindelwald, kendisine inananları artırmak ve büyücülerin insanlara hükmettiği bir dünya yaratmanın peşindedir. Aldus Dumbledore'un (Jude Law) isteğiyle Newt Scamander (Eddie Redmayne) Grindelwald'ı durdurma görevini üstlenir. Bu kesinlikle kolay olmayacak, Scamander'ın tüm yeteneğini ortaya koymasını gerektirecektir.
Yönetmen: David Yates
Senaryo: J.K. Rowling
Oyuncular: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Johnny Depp, Jude Law, Zoë Kravitz, Callum Turner gibi ünlü isimler rol almaktadır.

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Editörün Yorumu;

Resul Gök; Film buradaki olumsuz eleştiri yapanların tersine çok iyiydi. Harry potter serisinde isimleri geçen, tüm büyücüleri burada görüyoruz efektleride bayağı iyiydi.
Talha Azam; Grindelwald geliyor... Sonunda , Harry'nin sürekli kitaplarda geçen o ismi , dumbledore' un ve sihir dünyasının en güçlü kara büyücülerinden biri olan o adamı harika bir oyuncu ile yani Johnny Depp ile göreceğiz ve tabiki dumbledore rolünde Jude Law... Heyecanlanmamak elde değil. Eminim ki efsane bir bölüm bizleri bekliyor.

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları İzleyici Yorumları;

Yönetmen Koltuğunda Oturan David Yates Yeni Filmi Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları İzlemeye Değer mi? Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

1 yorum:

  1. Film oldukca ıyıydı bence.Haraket olarak ılk yarısı bıraz durgundu ama ılerıkı fılmlerdekı aksıyon cok daha fazla olacak gıbı.Bır Harry Potter serısı gıbı ızlemektense kendıne has bır serı olarak algılamak lazım.Eger takılıp kalınırsa eskı fılmlere tadı cıkmaz dıye dusunuyorum

    YanıtlaSil