Cadılar Bayramı Film Yorumları

Yönetmen Koltuğunda Oturan David Gordon Green Yeni Filmi Cadılar Bayramı (Halloween) İzlemeye Değer mi? Cadılar Bayramı Film Yorumları;

Yönetmen Koltuğunda Oturan David Gordon Green Yeni Filmi Cadılar Bayramı (Halloween) İzlemeye Değer mi? Cadılar Bayramı Film Yorumları.

Cadılar Bayramı Filmi Konusu;

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) son kez Michael Myers ile yüzleşiyor. 40 yıl önce Cadılar Bayramı'nda Haddonfield'da akıl hastası maskeli katil Myers'ın elinden son anda kurtulan Strode, aradan geçen bunca yıla rağmen Michael Myers'ın düşüncesini aklından atamamıştır. Kendini koruyabilmek için eğitimler almış, evini son teknoloji güvenlik aygıtlarıyla doldurmuştur. Günün birinde Myers, tutulduğu akıl hastanesinden kaçınca Laurie, bu sefer daha hazırlıklı bir şekilde katille yüzleşecektir.
Yönetmen: David Gordon Green
Senaryo: David Gordon Green, John Carpenter, Danny McBride, Debra Hill
Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Nick Castle, Virginia Gardner, Will Patton, Toby Huss, Haluk Bilginer, Jefferson Hall, Christopher Allen Nelson, Omar J. Dorsey, Dylan Arnold, Miles Robbins, James Jude Courtney gibi ünlü isimler rol almaktadır.

Cadılar Bayramı Editörün Yorumu;

Resul Gök; Bu filmi izledim ve gerçekten beğendim. Bunun olacağını düşündüğümden çok daha iyi oldu. Büyük arsa, şüpheci, harika oyunculuk, parçalarda mizah anlayışı. Tavsiye ederim.
Talha Azam; Filmi çeken bir fragman örneği, göründüğünden daha iyi görünüyor. Az önce gördüm ve çığlık atmaktan ya da genel olarak korkmaktan daha çok gülmeye başladım.

Cadılar Bayramı İzleyici Yorumları;

Yönetmen Koltuğunda Oturan David Gordon Green Yeni Filmi Cadılar Bayramı (Halloween) İzlemeye Değer mi? Cadılar Bayramı Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: