Robin Hood Origins Film Yorumları

Yönetmen Otto Bathurst ve Senarist David James Kelly'in Yeni Filmi Robin Hood Origins İzlemeye Değer mi? Robin Hood Origins Film Yorumları;

Yönetmen Otto Bathurst ve Senarist David James Kelly'in Yeni Filmi Robin Hood Origins İzlemeye Değer mi? Robin Hood Origins Film Yorumları.

Robin Hood Origins Filmi Konusu;

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Robin Hood bir yandan yerel halkın ekonomik sıkıntılarına yardım ederken, bir yandan da Nottingham Şerifi'nin yolsuzluklarıyla savaşır. “Kingsman” serisi ile tanınan genç yıldız Taron Egerton’ın başrolünü üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda “Black Mirror” ve “Peaky Blinders” gibi önemli dizilerde yönetmenlik yapmış olan Otto Bathurst oturuyor. Filmde başrol isme Little John rolünde Oscar ödüllü Jamie Foxx, Friar Tuck rolünde Tim Minchin, Marian rolünde Eve Hewson, Nottingham Şerifi rolünde Altın Küre adayı Ben Mendelsohn ve Will Scarlet rolünde “Fifty Shades” serisinin yıldızı Jamie Dornan eşlik ediyor.
Yönetmen: Otto Bathurst
Senaryo: David James Kelly
Oyuncular: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, Eve Hewson, Jamie Dornan, Björn Bengtsson, Nasser Memarzia, Tim Minchin, Josh Herdman, Antonio Lujak, Roderick Hill, Declan Hannigan, Catriona Temple, Yasen Atour, Lan Peck gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Robin Hood Origins Editörün Yorumu;

Resul Gök; Tarihi filmleri seviyorsanız mutlaka izleyin diyebilirim, biraz uzun bir film ama kaptırdın mı götürüyor insanı, oyunculuk çok güzel kurgu güzel iyi seyirler..
Talha Azam; Bildiğimiz konudan farklı olarak, süre de uzun tutularak işlenmiş olsa da, gerek oyunculuklar, gerekse de kurgu ve efektler nedeniyle gayet kaliteli hazırlanmış bir filmdi. Tavsiye ederim.

Robin Hood Origins İzleyici Yorumları;

Yönetmen Otto Bathurst ve Senarist David James Kelly'in Yeni Filmi Robin Hood Origins İzlemeye Değer mi? Robin Hood Origins Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: