Çiçero Film Yorumları

Behzat Ç Olarak Tanıdığımız Efsane Oyuncu (Erdal Beşikcioğlu) Yeni Filmi Çiçero İzlemeye Değer mi? Çiçero Film Yorumları;

Behzat Ç Olarak Tanıdığımız Efsane Oyuncu (Erdal Beşikcioğlu) Yeni Filmi Çiçero İzlemeye Değer mi? Çiçero Film Yorumları.

Çiçero Filmi Konusu;

Yüzyılın casusu diye bilinen Çiçero kod adlı Elyesa Bazna (Erdal Beşikçioğlu), 2. Dünya Savaşı sırasında İngiliz Büyükelçiliği’nde uşak olarak çalışmaktadır. Büyükelçilik içinden birçok bilgiye çok rahatça ulaşabilen Bazna, kısa süre sonra para karşılığı Almanlar için casusluk yapmaya başlar ve “Çiçero” kod adını alır. Çiçero savaşın gidişatını değiştiriyor ancak savaş esnasında yapılan T4 operasyonu ile engellilere yapılan katliamlara engel olamaz. "Yüzyılın en muhteşem casusluk hikayesi" olduğu iddiasını taşıyan "Çiçero", Almanya'nın pek bahsedilmeyen savaş uygulamalarından T4 programına değinerek down sendromlu, engelli vb. çocukların trajik kaderlerini de beyaz perdeye yansıtıyor.
Yönetmen: Serdar Akar
Senaryo: Gürkan Tanyaş
Oyuncular: Tamer Levent, Mehmet Ezel Özgün, Peter Cunningham, Selen Öztürk, Mehmet Esen, Levent Ülgen, Çiğdem Selışık Onat, Mehmet Ulay, Murat Garibağoğlu, Ertan Saban, Burcu Biricik, Açelya Özcan, Mehmet Ali Kaptanlar, İnanç Konukçu, Gözde Kansu, Mustafa Üstündağ ve Erdal Beşikçioğlu gibi ünlü isimler rol almaktadır.

Çiçero Editörün Yorumu;

Ayla'nın yapımcısı Türk sinema sektörüne ilaç gibi geldi valla, adamlar sinemamızın düşen kalitesini arşa çıkardılar helal olsun. Kesinlikle İzlenmeli Diyorum Başkada Bişey Demiyorum. :)

Çiçero İzleyici Yorumları;

Behzat Ç Olarak Tanıdığımız Efsane Oyuncu (Erdal Beşikcioğlu) Yeni Filmi Çiçero İzlemeye Değer mi? Çiçero Film Yorumları.

Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: