Örümcek Adam Örümcek Evreninde Film Yorumları

Çocukların Hayranlıkla İzlediği Yeni Film Örümcek Adam Örümcek Evreninde İzlemeye Değer mi? Örümcek Adam Örümcek Evreninde Film Yorumları;

Çocukların Hayranlıkla İzlediği Yeni Film Örümcek Adam Örümcek Evreninde İzlemeye Değer mi? Örümcek Adam Örümcek Evreninde Film Yorumları.

Örümcek Adam Örümcek Evreninde Filmi Konusu;

Spider-Man'le ilgili en özgün en ilginç hikayelerinden biri olan filmde çoklu evrenler konu ediliyor ve farklı boyutlardan pek çok Spider-Man, Miles Morales'in Brooklyn'i koruduğu evrende buluşurlar. Miles Morales, The Ultimate Spider-Man olarak tanınmaktadır. Polis memuru ise baba ve işkolik bir annenin oğlu olan Miles, lise öğrencisidir. Okuluna uyum sağlamakta zorlanmaktadır. Radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılır ve özel yeteneklere sahip olan bir süper kahramana dönüşüverir. Ama henüz gerçek bir süper kahraman olamamıştır. Aniden açılan bir kapı sonucu çoklu evrende farklı boyutlardan gelen Peter Parker ve diğer "alternatif" Örümcek Adam'lar Miles'ın evrenine düşer. Peter Parker, Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Ham gibi diğer evrenlerin Spider-Man'leri Miles'ın gelişip gerçek bir süper kahraman olmasına yardımcı olur. Ama bu Spider-Man'lerin kendi evrenlerıne mümkün olduğunca çabuk geri dönmeleri gerekmektedir.
Yönetmen: Peter Ramsey, Bob Persichetti
Senaryo: Phil Lord, Christopher Miller
Seslendirenler: Nicolas Cage, Liev Schreiber, Hailee Steinfeld, Luna Lauren Vélez, Jake Johnson gibi başarılı ünlü isimler seslendirmektedir.

Örümcek Adam Örümcek Evreninde Editörün Yorumu;

Konu olarak çok farklı bir şey sunmuyor belki ama film oldukça başarılıydı ve izlemesi çok keyifliydi. Çizgi roman okuyormuş gibi farklı bir dünyanın içine sokuyor sizi. Müzikleri de bir o kadar iyiydi. Güzel zaman geçirmenizi sağlayacaktır.

Örümcek Adam Örümcek Evreninde İzleyici Yorumları;

Çocukların Hayranlıkla İzlediği Yeni Film Örümcek Adam Örümcek Evreninde İzlemeye Değer mi? Örümcek Adam Örümcek Evreninde Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: