Captain Marvel Film Yorumları

2019 Yılında Sinema Salonlarında Olacak Olan Yeni Filmi Captain Marvel İzlemeye Değer mi? Captain Marvel Film Yorumları;

2019 Yılında Sinema Salonlarında Olacak Olan Yeni Filmi Captain Marvel İzlemeye Değer mi? Captain Marvel Film Yorumları.

Captain Marvel Filmi Konusu;

Eski bir savaş uçağı'nın pilotu Carol Danvers (Brie Larson), edindiği süper güç sayesinde Captain Marvel haline dönüşür ve Starforce'a katılır. Dünyayı işgal etmek isteyen 2 uzaylı ırkına karşı iyi bi ekip ile dünyayı savunmaya çalışacaklardır.
Yönetmen: Anna Boden, Ryan Fleck
Senaryo: Nicole Perlman, Meg LeFauve
Oyuncular: Bria Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Gemma Chan, Mckenna Grace, Jude Law, Clark Gregg, Kenneth Mitchell, Lashana Lynch, Rune Temte, Raul Torres, Algenis Perez Soto, Robert Kazinsky gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Captain Marvel Editörün Yorumu;

Arkadaşlar beklentilerimizi haliyle karşılamasada en güçlü karakter olacağı kesin gibi. Zaten hikayede burada başlıyor yani avangers 4 de eminim ki kendini geliştirmiş ve süper bi captain marvel olacak. Bu film sadece bi başlangıç. Fragmanda çok bi aksiyon yokmuş ama film'de vardır diye umuyorum. Olmasada avangers 4 olacağı kesin.

Captain Marvel İzleyici Yorumları;

2019 Yılında Sinema Salonlarında Olacak Olan Yeni Filmi Captain Marvel İzlemeye Değer mi? Captain Marvel Film Yorumları.
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: