Bekarlığa Feda Film Yorumları

Efsane Kadrosuyla Film'in Yönetmenliğini Yapan Cem Sürücü'nün Yeni Filmi İzlemeye Değer mi? Bekarlığa Feda Film Yorumları;

Efsane Kadrosuyla Film'in Yönetmenliğini Yapan Cem Sürücü'nün Yeni Filmi İzlemeye Değer mi? Bekarlığa Feda Film Yorumları.

Bekarlığa Feda Filmi Konusu;

Bekarlığa Feda, kızının evlenmesini engellemesi için uğraşan bir babanın hikayesini konu ediyor film. En Yakın arkadaş olan Mete, Çağlar ve Burak arasında ilk evlenen Burak oluyor. Artık sıra Çağlar’a gelir ve Deliler gibi sevdiği kız arkadaşı Gamze ile evlenmek isteyen Çağlar’ın önünde ise büyük engel vardır. Gamze’nin babası Timur, kızının Çağlar ile evlenmesini istemez. Timur, kızını Çağlar’dan ayırmak için elinden geldiğince numaralar yapsa da onları ayırmayı başaramaz. Ama Timur pes etmemeye kararlıdır ve bu defa büyük bir plan içine girer. Kızının düğününden bir gün önce bekarlığa veda partisi organize eden Timur, burada Çağlar’ın başına çok büyük bir bela açmayı planlar ve Timur bu sefer kızını Çağlar’dan ayırmayı başaracağını düşünür. Ancak beklenmeyen şeyler gelişince, plan bambaşka bir hale dönerek ortamda büyük bir karışıklığa neden olur.
Yönetmen: Cem Sürücü
Senaryo: Ali Doğançay
Oyuncular: Ali Burak Ceylan, Melis Tüzüngüç, Yağmur Ün, Ayşe Tunaboylu, Nurseli İdiz, Eda Erol gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Bekarlığa Feda Editörün Yorumu;

Henüz film hakkında editör yorumu bulunmuyor.

Bekarlığa Feda İzleyici Yorumları;

Henüz film hakkında izleyici yorumu bulunmuyor.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: