Creed 2 Efsane Yükseliyor Film Yorumları

Filmin Yapımcısı ve Senarist'i Sylvester Stallone Yeni Filmi Creed 2 Efsane Yükseliyor İzlemeye Değer mi? Creed 2 Efsane Yükseliyor Film Yorumları;

Filmin Yapımcısı ve Senarist'i Sylvester Stallone Yeni Filmi Creed 2 Efsane Yükseliyor İzlemeye Değer mi? Creed 2 Efsane Yükseliyor Film Yorumları.

Creed 2 Efsane Yükseliyor Filmi Konusu;

2015 yapımı Creed: Efsanenin Doğuşu'nun devam halkasıdır. Hayat genç boksör Adonis Creed için denge sağlama mücadelesi haline gelmiştir. Bir sonraki büyük dövüşü için aldığı eğitim ve kişisel yükümlülüklerinin arasında denge sağlamaya çalışan Adonis, çok yakında ailesinin geçmişiyle bağları olan bir rakiple karşı karşıya gelecektir. Rocky ve Adonis ortak miraslarıyla yüzleşecek, savaşmaya değecek olan şeyleri sorgulayacak ve hiçbir şeyin ailenden daha önemli olmadığını keşfedeceklerdir. Rocky Balboa'ya bir kez daha Sylvester Stallone'un hayat verdiği devam halkasında, genç boksör Adonis Creed'i ise Michael B. Jordan canlandırıyor. Rocky evreninin ikonik kötü adamı Rus boksör Ivan Drago'nun da serinin hayranlarının karşısına çıktığı yapımda, Dolph Lundgren'in canlandırdığı Drago'nun oğlu Vitor'u ise Romen boksör Florian “Big Nasty” Munteanu canlandırıyor. Filmin kadrosunda, Adonis'in aşık olduğu Bianca rolünde ise, "Thor: Ragnarok" ile yıldızı parlayan Tessa Thompson da yer alıyor.
Yönetmen: Steven Caple Jr.
Senaryo: Sylvester Stallone, Steven Caple Jr., Cheo Hodari Coker
Oyuncular: Sylvester Stallone, Kevin King-Templeton, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Irwin Winkler gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Creed 2 Efsane Yükseliyor Editörün Yorumu;

Resul Gök; Rocky serisi gerçekten severek izlediğim bir seridir creed de buna dahil ilk creed filmini de büyük bir heyecan içinde izlemiştim eminim ki bu film ilk seriden kat kat daha güzel ve heyecanlı olacak çünkü duyduğum kadarıyla filmde ivan dragoda olacakmış ve konu olarak adonis dragonun oğlu ile dövüşecekmiş vede bu beni şimdiden heyecanlandırıyor.
Talha Azam; Efsane Film Olacak Ivan Dragoda Olacaktır Filmde Bilginize.

Creed 2 Efsane Yükseliyor İzleyici Yorumları;

Filmin Yapımcısı ve Senarist'i Sylvester Stallone Yeni Filmi Creed 2 Efsane Yükseliyor İzlemeye Değer mi? Creed 2 Efsane Yükseliyor Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: