Ralph ve İnternet Oyunbozan Ralph 2 Film Yorumları

Efsane Yönetmen Rich Moore ve Phil Johnston'un Yeni Filmi Ralph ve İnternet Oyunbozan Ralph 2 İzlemeye Değer mi? Ralph ve İnternet Oyunbozan Ralph 2 Film Yorumları;

Efsane Yönetmen Rich Moore ve Phil Johnston'un Yeni Filmi Ralph ve İnternet Oyunbozan Ralph 2 İzlemeye Değer mi? Ralph ve İnternet Oyunbozan Ralph 2 Film Yorumları.

Ralph ve İnternet Oyunbozan Ralph 2 Filmi Konusu;

En Sevilen karakterlerden Ralph ve Vanellope von Schweetz, Vanellope'nin “Sugar Rush” adlı video oyununu kurtarmak için internetin keşfedilmemiş, engin ve heyecanlı dünyasına dalarlar. Kendilerine yol göstermeleri için internet insanlarına yani nettaşlara bel bağlarlar. Yardımcı olmak isteyenlerin arasında, trend yaratan websitesi “BuzzzTube”un yöneticisi olan, Ev-vet ve Kargaşa Yarışı isimli online araba oyununun sıkı sürücüsü Shank vardır. Vanellope, Shank’a öyle çok hayranlık duyar ki Ralph tek arkadaşını kaybetmekten oldukça korkar. Ralph ve Vanellope tahmin bile edemeyecekleri kadar büyük bir maceraya atılırlar iyi seyirler.
Yönetmen: Rich Moore, Phil Johnston
Senaryo: Phil Johnston, Jim Reardon, Pamela Ribon
Seslendirenler: John C. Reilly, Sarah Silverman, Kelly Macdonald, Kristen Bell ve Mandy Moore gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Ralph ve İnternet Oyunbozan Ralph 2 Editörün Yorumu;

Çok güzeldi anlamlıydı... Hayatta bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım...

Ralph ve İnternet Oyunbozan Ralph 2 İzleyici Yorumları;

Efsane Yönetmen Rich Moore ve Phil Johnston'un Yeni Filmi Ralph ve İnternet Oyunbozan Ralph 2 İzlemeye Değer mi? Ralph ve İnternet Oyunbozan Ralph 2 Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: