Yanımda Kal Film Yorumları

Efsane Kadrosuyla Film'in Yönetmenliğini Yapan Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun Yeni Filmi İzlemeye Değer mi? Yanımda Kal Film Yorumları;

Efsane Kadrosuyla Film'in Yönetmenliğini Yapan Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun Yeni Filmi İzlemeye Değer mi? Yanımda Kal Film Yorumları.

Yanımda Kal Filmi Konusu;

Filmde çalışmayı çok seven işkolik bir adam olan Emir Kurt (Çağlar Ertuğrul) ile sokakta şarkıcılık yapan bir genç kız Zeynep'in (Meriç Aral) hikayesi anlatılıyor. Emir, genç bir yatırımcı  iş danışmanıdır ancak işçi sınıfı bir aileden geldiği için hayatı çalışmakla geçmiştir. Geceli gündüzlü çalışarak sahip olduğu konuma ulaşır ama bu yüzden insanlarla ilişki kurmakta zorlanmaktadır. Hayatı sadece işten ibaret olan Emir’in yaşamı hayatı Zeynep ile karşılaşınca tamamen değişir verir. Zeynep, neşe dolu bir sokak şarkıcısıdır. Tesadüfen bir araya gelen Emir ve Zeynep kısa sürede farkında olmadan birbirlerine yardım etmeye başlarlar. Aralarındaki uyum ve birbirlerine yaşattıkları mutlulukla Zeynep’in amansız bir hastalığa yakalanması ile yarım kalır.
Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Senaryo: Çağlar Yurt
Oyuncular: Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Yanımda Kal Editörün Yorumu;

Pr açısından başarılı bulamadım ama çağlar ertuğrul'un ıssız adam tadında diyerek kabul ettiği bu projeye giderim, üstelik çağlar ve meriç birlikte pozitiflik saçıyorlar resmen :)

Yanımda Kal İzleyici Yorumları;

Efsane Kadrosuyla Film'in Yönetmenliğini Yapan Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun Yeni Filmi İzlemeye Değer mi? Yanımda Kal Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: