X Man Dark Phoenix Film Yorumları

Efsane Yönetmen ve Senarist Simon Kinberg'in Yeni Filmi X Man Dark Phoenix? İzlemeye Değer mi? X Man Dark Phoenix? Film Yorumları;

Efsane Yönetmen ve Senarist Simon Kinberg'in Yeni Filmi X Man Dark Phoenix? İzlemeye Değer mi? X Man Dark Phoenix? Film Yorumları.

X Man Dark Phoenix Filmi Konusu;

X Man Dark Phoenix ekibinin karşısında şimdiye kadar en zor ve güçlü düşmanları vardır; içlerinden biri olan Jean Grey. Uzaydaki kurtarma görevi sırasında, Jean gizemli kozmik bir güç tarafından darbe alır. Nerdeyse hayatını kaybeden Jean eve döndüğünde bu gücün onu daha güçlü kıldığını fark eder. Ancak bu güç onu aynı zamanda daha güçsüz bir hale de getirmiştir. İçindeki bu kötü varlıkla mücadele eden Jean, güçlerini idrak edemediği ve sınırlandıramadığı bir şekilde serbest bırakır. Kontrolden çıkan Jean sevdiklerine istemsizce zarar vermeye başlar ve X-Men’i bir arada tutan yapının çözülmesine sebep olur. Parçalanan ekip tekrar birlik olmanın yolunu bulmalıdır. Mevhubahis yalnızca Jean’i kurtarmak değil, aynı zamanda Jean’in içindeki gücü silahlaştırmak ve galaksiye hükmetmek isteyen uzaylılardan dünyayı kurtarmaktır.
Yönetmen: Simon Kinberg
Senaryo: Simon Kinberg
Oyuncular: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church, Topher Grace, Elizabeth Bank, Bruce Campbell, Rosemary Harris, J.K. Simmons, Ted Raimi, Theresa Russell, Bill Nunn, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Dylan Baker, Mageina Tovah, Jen Oda, Stan Lee, John Paxton gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

X Man Dark Phoenix Editörün Yorumu;

Jean en sevdiğim x-men karakteri iyi olmasını istiyorum ama fragman o kadar bayıkki sanki last stand part 2 gibi bazı sahneler.

X Man Dark Phoenix İzleyici Yorumları;

Efsane Yönetmen ve Senarist Simon Kinberg'in Yeni Filmi X Man Dark Phoenix? İzlemeye Değer mi? X Man Dark Phoenix? Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: