Spider Man 4 Film Yorumları

Efsane Yönetmen ve Senarist Sam Raimi'nin Yeni Filmi Spider Man 4? İzlemeye Değer mi? Spider Man 4? Film Yorumları;

Efsane Yönetmen ve Senarist Sam Raimi'nin Yeni Filmi Spider Man 4? İzlemeye Değer mi? Spider Man 4? Film Yorumları.

Spider Man 4 Filmi Konusu;

Marvel Comics dizisine dayanan Muhteşem Spider Man 4'te, Peter Parker nihayet Mary Jane'e (M.J.) duyduğu tutku ile süper kahramanlık görevleri'nin arasındaki dengeyi kurar. Ama, ufukta belirmeye başlayan bir fırtına vardır. Peter'ın Örümcek Adam üzerindeki kostümü birden bire değişip siyaha dönüşerek güçlerini benzetmeye başlayınca, Peter'da değişmeye başlar. Kostümün etkisi altındaki Peter, öfkeli ve kendine aşırı güvenen biri olur; çok değer verdiği kişileri ihmal etmeye başlar. Bugüne dek en korkulan iki kötü kahraman Kumadam ve Venom benzersiz güçler edinip, intikam ateşiyle yanarken, Peter'ın en büyük savaşını kendi içinde yapmaktadır. Örümcek Adam'ın onu bir kahraman yapan özelliğini, yani şefkati yeniden keşfetmesi gerekecektir.
Yönetmen: Sam Raimi
Senaryo: Sam Raimi, Ivan Raimi, Alvin Sargent
Oyuncular: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church, Topher Grace, Elizabeth Bank, Bruce Campbell, Rosemary Harris, J.K. Simmons, Ted Raimi, Theresa Russell, Bill Nunn, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Dylan Baker, Mageina Tovah, Jen Oda, Stan Lee, John Paxton gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Spider Man 4 Editörün Yorumu;

Spider Man 3 defalarca seyrettiğim ve her defasındada aynı lezzeti aldığım ender filmlerden diyebilirim sizi alıp götürüyor. Duygu var aşk var aksiyon var ne diyebilirim yönetmen Sam Raimi gerçekten bir baş yapıt yapmış. Tabi 2019 da çıkacak olan Spider Man 4 serisi bu filmin yeri sinema diyebilirim böyle güzel bir görsel şovun hakkı sinemada çıkar.

Spider Man 4 İzleyici Yorumları;

Efsane Yönetmen ve Senarist Sam Raimi'nin Yeni Filmi Spider Man 4? İzlemeye Değer mi? Spider Man 4? Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: