Börü Film Yorumları

Efsane Kadrosuyla 6 Bölüm'lük Diziden Sonra Sinema Filmi Çeken Yeni Filmi Börü İzlemeye Değer mi? Börü Film Yorumları;

Efsane Kadrosuyla 6 Bölüm'lük Diziden Sonra Sinema Filmi Çeken Yeni Filmi Börü İzlemeye Değer mi? Börü Film Yorumları.

Börü Filmi Konusu;

Börü filmi, Askeri Özel Harekat'ının en iyi, sıcak savaş ekibidir. 34-50 telsiz kodlu ekipler, elit askerlerin bir araya gelmesi ile oluşur ve altından kalkamayacağı görev yoktur. Vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız efsane kahramanlar, kumpasların ve düşmanın kim olduğunun belli olmadığı gölge savaşında vatanlarını korumak için canlarını hiç düşünmeden ortaya koymaya hazırdırlar. Film de bu tarihin yazılışını değiştiren kahramanların hikayelerini konu ediyor. Ekip, Türkiye Cumhuriyeti'nin yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya kalıyor. 15 Temmuz gecesi yuvaları olan Özel Harekat Daire Başkanlığı bombalanınca ekip korkusuzsa savaşmak için hazırlanıyor. Bir yandan fetö ve terör örgütleri ile ülke savunması için durmaksızın mücadele edilirken, bir yandan da ülke ve Börü yönetime sızan örgütlerce tehdit ediliyor.
Yönetmen: Can Emre, Cem Özüduru
Senaryo: Alper Çağlar
Oyuncular: Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Atıf Emir Benderlioğlu, Murat Arkın, Mesut Akusta, Fırat Doğruloğlu, Bedii Akın, Can Nergis, Alkan Demirlek gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Börü Editörün Yorumu;

Arkadaşlar filmin tüm müzikleri harika her zamanki gibi Lincoln Jaeger imzalı. Baştan sona 20 küsür yepyeni orkestral parça, ve tabii ki DAĞ 2'deki gibi sözlü Türk parçalar ile BÖRÜ filmi soundtrack'ine de pek özeniyorlar. İçler rahat olsun. İyiki gidip izlemişim diyeceğiniz muhteşem film izlemenizi canı gönülden tavsiye ediyorum.

Börü İzleyici Yorumları;

Efsane Kadrosuyla 6 Bölüm'lük Diziden Sonra Sinema Filmi Çeken Yeni Filmi Börü İzlemeye Değer mi? Börü Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: