Borç Harç Film Yorumları

Youtube'da Ünlenen Oğuzhan Uğur (Babala Tv) Kanalının Yeni Filmi Borç Harç İzlemeye Değer mi? Borç Harç Film Yorumları;

Youtube'da Ünlenen Oğuzhan Uğur (Babala Tv) Kanalının Yeni Filmi Borç Harç İzlemeye Değer mi? Borç Harç Film Yorumları.

Borç Harç Filmi Konusu;

Borç Harç, Borçlarından kurtulmak için elinden gelen herşeyi yapan bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam Murat, bir tv kanalında çalışmakta. Troll komik haberler yaparak geçimini sağlayabilen Murat sevgilisiyle evlilik hazırlığındadırlar. Ancak evlenmek için yapılan hazırlıklar onun pek de düşlediği gibi değil. Kız arkadaşının hayatında bir kere gerçekleşeceğini düşlediği bu büyük gün için hayal ettiği isteği vardır. Murat'ın gönlü pek te razı gelmese de istekleri yerine getirmeye çalışır yinede. Ama evlenmelerine az bir zaman kala çiftin yolları ayrılır. İlişkiden geriye kalansa Murat için sadece yüklü miktarda borç kalır. Kendisini borç batağının içerisinde bulan Murat bundan kurtulmanın yolunu arama çabasındadır. Tam da bu sırada patronundan beklenmedik süpriz bir teklif alır. Murat, bir anda kendisini Televizyon kanalının başında bulur. Borçlarından kurtulduğunu yeni bir hayata başladığını düşünen Murat, kısa süre sonra gerçeklerin pek de göründüğü gibi olmadığını anlar.
Yönetmen: Efe Hızır
Senaryo: Hasan Karakuş, Hande Turan
Oyuncular: Oğuzhan Uğur, Melisa Akman, Burak Topaloğlu, Esra Kucur, Esma Soysal, Gökçe Özyol ve Cenk Durmazel gibi ünlü isimler rol almaktadır.

Borç Harç Editörün Yorumu;

Fragmanda sadece Oğuzhan'ın sesi ve görüntüsü var, diğerleri hep figüran görünüyor. Efektler'e zaten diyecek hiç bişeyim yok Oğuzhan mı yaptı acaba bunun montajını?

Borç Harç İzleyici Yorumları;

Youtube'da Ünlenen Oğuzhan Uğur (Babala Tv) Kanalının Yeni Filmi Borç Harç İzlemeye Değer mi? Borç Harç Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: