Yol Arkadaşım Film Yorumları

3 Adam'ın İbrahim Büyükak'ı ve Oğuzhan Koç'un Yeni Filmi Yol Arkadaşım İzlemeye Değer mi? Yol Arkadaşım Film Yorumları;

3 Adam'ın İbrahim Büyükak'ı ve Oğuzhan Koç'un Yeni Filmi Yol Arkadaşım İzlemeye Değer mi? Yol Arkadaşım Film Yorumları.

Yol Arkadaşım Filmi Konusu;

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak. Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref’in eğlence ve macera dolu yolculuğu, izleyen herkese kurduğu hayal ile yaşadığı hayat arasındaki farkı sorgulatacak.
Yönetmen: Bedran Güzel
Senaryo: İbrahim Büyükak
Oyuncular: Oğuzhan Koç, Aslı Bekiroğlu, İbrahim Büyükak, Eda Ece, Bahar Şahin, Dilber Ay, Emre Kınay, Toygan Avanoğlu, Erdem Baş, Nurseli İdiz, Muharrem Bayrak gibi ünlü isimler rol almaktadır.

Yol Arkadaşım Editörün Yorumu;

Resul Gök; Biraz “kardeşim benim”in hikayesine benzettim, iki arkadaşın (kardeşin) yola çıkması sonra bir kızla tanışması ve dostlardan birinin (kardeşlerden birinin) o kızı sevmesi, sonda bir yerde şarkı söylemesi (kardeşim benimde de murat boz söylemişti) senaryo benziyor gibi. Ama onları da sizi de çok seviyorumm.. senaryo aynı olsa da oyuncular farklı, bir de sizden görelim.

Yol Arkadaşım İzleyici Yorumları;

3 Adam'ın İbrahim Büyükak'ı ve Oğuzhan Koç'un Yeni Filmi Yol Arkadaşım İzlemeye Değer mi? Yol Arkadaşım Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

1 yorum:

  1. Bu filmi izledikten sonra içimde türk film sektörüne karşı bir umut oluştu. Komedi türünde çok filmimiz olmasına rağmen uluslararası başarı elde edememeleri çok acı

    YanıtlaSil