Karakomik Filmler Kaçamak Film Yorumları

Usta Komedyen Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Karakomik Filmler Kaçamak İzlemeye Değer mi? Karakomik Filmler Kaçamak Film Yorumları;

Usta Komedyen Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Karakomik Filmler Kaçamak İzlemeye Değer mi? Karakomik Filmler Kaçamak Film Yorumları.

Karakomik Filmler Kaçamak Filmi Konusu;

Karakomik Filmler serisinin yönetmeni ve senaristi olan Cem Yılmaz (kalın mavi) yakında beyaz perdede tekrar izleyici karşısına çıkacak. Her biri 60 dakika sürecek ve bağımsız senaryoları olan 2 film, tek bir film olarak Ocak ayında vizyonda.
Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memilli ve Özkan Uğur'un başrollerini paylaştığı film dört arkadaşın çıktıkları detoks tatilinde başlarından geçen komik olayları konu ediniyor.
Yönetmen: Cem Yılmaz
Senaryo: Cem Yılmaz
Oyuncular: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur, Cem Davran ve Zafer Algöz gibi ünlü isimler rol almaktadır.

Karakomik Filmler Kaçamak Editörün Yorumu;

Resul Gök; Sevgili okurlar, Cem Yılmaz'ın yeni filmi Karakomik Filmler Kaçamak hakkında şuan için net bir fikrim yok. Ancak filmin adından yola çıkarak bir dizi komedi filmi geleceğini düşünüyorum. Cem Yılmaz söz konusu olunca hem heyecanlanıyor hem de izleyiciyi kahkahaya doyuracak bir serinin bizleri beklediği hissine kapılıyorum.
Talha Azam; Karakomik Filmler Kaçamak Filmi diğer filmlerine göre daha değişik bi komedi gösterimi olacağını düşünüyorum Cem Yılmaz varsa kötü olma ihtimali'ninde olmaması gerek adam sonuçta türkiyenin 1 numaralı komedyeni. Umarım güzel bi yapım olur diyorum.

Karakomik Filmler Kaçamak İzleyici Yorumları;

Henüz film hakkında izleyici yorumu bulunmuyor.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: