Karakomik Filmler 2 Arada Film Yorumları

Usta Komedyen Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Karakomik Filmler 2 Arada İzlemeye Değer mi? Karakomik Filmler 2 Arada Film Yorumları;

Usta Komedyen Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Karakomik Filmler 2 Arada İzlemeye Değer mi? Karakomik Filmler 2 Arada Film Yorumları.

Karakomik Filmler 2 Arada Filmi Konusu;

Karakomik Filmler serisinin yönetmeni ve senaristi olan Cem Yılmaz yakında beyaz perdede tekrar izleyici karşısına çıkacak. Her biri 60 dakika sürecek ve bağımsız senaryoları olan 2 film, tek bir film olarak Ocak ayında vizyonda.
Kaçamak filminin hemen arkasından 2 Arada filmi yayınlanacak, bu defa film mekanı arabalı vapur. Cem Yılmaz ise Ayzek adında bir çaycıya hayat veriyor. Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya ve Cem Davran da bu filmde Cem Yılmaz'a eşlik ediyor. Cem Yılmaz'ın 2 Arada filminde hayat verdiği karakter görenleri gerçekten şaşırtacak.
Yönetmen: Cem Yılmaz
Senaryo: Cem Yılmaz
Oyuncular: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur, Cem Davran ve Zafer Algöz gibi ünlü isimler rol almaktadır.

Karakomik Filmler 2 Arada Editörün Yorumu;

Resul Gök; Sevgili okurlar, Cem Yılmaz'ın yeni filmi Karakomik Filmler Kaçamak hakkında şuan için net bir fikrim yok. Ancak filmin adından yola çıkarak bir dizi komedi filmi geleceğini düşünüyorum. Cem Yılmaz söz konusu olunca hem heyecanlanıyor hem de izleyiciyi kahkahaya doyuracak bir serinin bizleri beklediği hissine kapılıyorum.
Talha Azam; Karakomik Filmler Kaçamak Filmi diğer filmlerine göre daha değişik bi komedi gösterimi olacağını düşünüyorum Cem Yılmaz varsa kötü olma ihtimali'ninde olmaması gerek adam sonuçta türkiyenin 1 numaralı komedyeni. Umarım güzel bi yapım olur diyorum.

Karakomik Filmler 2 Arada İzleyici Yorumları;

Henüz film hakkında izleyici yorumu bulunmuyor.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: