Her Şey Seninle Güzel Film Yorumları

Filmin Yönetmenliğini Yapan Cem Karcı'nın Yeni Filmi Her Şey Seninle Güzel İzlemeye Değer mi? Her Şey Seninle Güzel Film Yorumları;

Filmin Yönetmenliğini Yapan Cem Karcı'nın Yeni Filmi Her Şey Seninle Güzel İzlemeye Değer mi? Her Şey Seninle Güzel Film Yorumları.

Her Şey Seninle Güzel Filmi Konusu;

Deniz (Burcu Biricik) unutmayı başaramadığı büyük aşkı Emre'yi (Mert Fırat) kaybetme tehlikesinin iyice kendini hissettirdiğini görünce İzmir'e gider. Emre'nin gönlünü çalabilmek için rekabet halinde olduğu Melisa (Hazar Ergüçlü) tahmin ettiğinden çok daha zorlu bir rakip olarak karşısına çıkınca, en zor zamanlarda hep fikirlerine başvurduğu Bulut'tan (İlker Aksum) yardım ister.
Yönetmen: Cem Karcı
Senaryo: İlksen Başarır, Gökhan Horzum
Oyuncular: Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü, İlker Aksum, Sait Genay, Laçin Ceylan gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Her Şey Seninle Güzel Editörün Yorumu;

Resul Gök; Film konusuyla, oyuncularıyla, müziği ile gerçekten çok iyiydi. Uzun süredir hem romantik hem duygusal bir film izlememiştik. Herkese öneririm.
Talha Azam; Tüm oyuncu kadrosu mükemmeldi. Filmin konusu çok güzeldi. Uzun zamandır seyrettiğim dalında en iyi filmlerden biriydi. İzlemek isteyenlere öneririm.

Her Şey Seninle Güzel İzleyici Yorumları;

Filmin Yönetmenliğini Yapan Cem Karcı'nın Yeni Filmi Her Şey Seninle Güzel İzlemeye Değer mi? Her Şey Seninle Güzel Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: