Hedefim Sensin Film Yorumları

Ata Demirer ve Demet Akbağ’dan yine çok güldürecek bir Kuzey Ege komedisi Filmi Hedefim Sensin İzlemeye Değer mi? Hedefim Sensin Film Yorumları;

Ata Demirer ve Demet Akbağ’dan yine çok güldürecek bir Kuzey Ege komedisi Filmi Hedefim Sensin İzlemeye Değer mi? Hedefim Sensin Film Yorumları.

Hedefim Sensin Filmi Konusu;

Zekeriya Taştan, hayatını İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak kazanmaktadır. ‘Bülbülün çilesi dilindendir’ misali, Zekeriya da bir gün yanlış yerde, yanlış zamanda öter. Böylece İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. İlk defa ayak bastığı Gökçeada’da sadece Zekeriya’nın hayatı değişmekle kalmaz, Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın da hayatı da tamamıyla değişir; yani artık kaderin hedefinde kahramanlarımız vardır.
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senaryo: Ata Demirer
Oyuncular: Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Gonca Vuslateri, Meray Ülgen, Selen Öztürk, İlker Aksum, Erkan Can, Tanju Tuncel, Şehsuvar Aktaş, Ali Keçeli, Kahraman Sivri, Burhan Yıldız, Tarık Ünlüoğlu, Merve Atılmış gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Hedefim Sensin Editörün Yorumu;

Resul Gök; Ata Demirer çok başarılı bir oyuncu. Tüm filmlerini izledim çok da keyif aldım. Bunu da mutlaka izleyeceğim.
Talha Azam; Akılda kalıcı komik bir yer göremedim fragmanda hep aynı kadro hiçbir değişiklik yok sinemada değilde evde tv de izlenecek bir film olmuş bence yinede emeğe saygı başarılar diliyorum.

Hedefim Sensin İzleyici Yorumları;

Ata Demirer ve Demet Akbağ’dan yine çok güldürecek bir Kuzey Ege komedisi Filmi Hedefim Sensin İzlemeye Değer mi? Hedefim Sensin Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: