Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Gizli Dünya Film Yorumları

Filmin Yönetmeni ve Senarist'i Dean DeBlois Yeni Filmi Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Gizli Dünya İzlemeye Değer mi? Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Gizli Dünya Film Yorumları;

Filmin Yönetmeni ve Senarist'i Dean DeBlois Yeni Filmi Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Gizli Dünya İzlemeye Değer mi? Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Gizli Dünya Film Yorumları.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Gizli Dünya Filmi Konusu;

Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybeder. Dişsiz artık tükendiğini sandığı kendi soyuna mensup bir ejderhayı keşfeder. Bu dişi ejderha vahşi ve zorludur. Tehlike bir kez daha kapıya dayandığında ve Hicks'in otoritesi sınandığında, ejderha da binici de kendi türünü korumak için önemli kararlar vermek zorunda kalacaktır...
Yönetmen: Dean DeBlois
Senaryo: Dean DeBlois
Seslendirme: Jay Baruchel, Kristen Wiig, Gerard Butler, Cate Blanchett, Jonah Hill, America Ferrera, T.J. Miller, Djimon Hounsou, Christopher Mintz- Plasse, Craig Ferguson gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Gizli Dünya Editörün Yorumu;

Resul Gök; Macera Devam Ediyor...
Talha Azam; Türkçe kalıpları çok güzel kullanmışlar ama bazı sahnelerde hatalar var Umarım filmde bu hataları görmeyiz.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Gizli Dünya İzleyici Yorumları;

Filmin Yönetmeni ve Senarist'i Dean DeBlois Yeni Filmi Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Gizli Dünya İzlemeye Değer mi? Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Gizli Dünya Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: