Don Kişot'u Öldüren Adam Film Yorumları

Filmin Yönetmeni ve Senarist'i Olan Terry Gilliam Yeni Filmi Don Kişot'u Öldüren Adam İzlemeye Değer mi? Don Kişot'u Öldüren Adam Film Yorumları;

Filmin Yönetmeni ve Senarist'i Olan Terry Gilliam Yeni Filmi Don Kişot'u Öldüren Adam İzlemeye Değer mi? Don Kişot'u Öldüren Adam Film Yorumları.

Don Kişot'u Öldüren Adam Filmi Konusu;

Don Kişot olduğuna ikna olmuş olan yaşlı ve sanrılı bir adam, reklamcılık müdürü Toby'nin, güvenilir refakatçisi Sancho Panza olduğuna inanır. İkili, modern 21. yüzyıl Londra'sı ve büyülü 17. yüzyıl La Mancha'sı arasında zamanda gidip gelişlerle dolu tuhaf bir yolculuğa çıkar. Yavaş yavaş, tıpkı ünlü roman karakteri gibi, Toby de sanrılı dünyaya kapılır ve hayalleri gerçeklerden ayıramaz duruma gelir. Hikaye, Toby'nin Don Kişot'un rolünü üstlenmesiyle fantazmagorik ve duygusal bir boyut yakalar.
Yönetmen: Terry Gilliam
Senaryo: Terry Gilliam, Tony Grisoni
Oyuncular: Adam Driver, Jonathan Pryce, Olga Kurylenko, Stellan Skarsgard, Jordi Molla, Rossy de Palma, Robert Duvall, Sergi Lopez, Oscar Jaenada, Jason Watkins, Joana Ribeiro, Hovik Keuchkerian gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Don Kişot'u Öldüren Adam Editörün Yorumu;

Henüz film hakkında editör yorumu bulunmuyor.

Don Kişot'u Öldüren Adam İzleyici Yorumları;

İzlemediyseniz okumayın. Spoiler: Ben bu filmi uzun süre önce izledim. Filmin sonunda uzun süren bir turnuva var ve Don Kişot şike yaparak genç bir yarışmacıya yeniliyordu. Onun da ünlü olması için finalde yaptığı jest Don Kişot'u daha da ölümsüz kılıyordu. Ama nerede nasıl izlediğimi hatırlamıyorum. Anımsadığım kadarıyla oldukça iyi bir filmdi.   
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: