Çiftlik Bank Tosun Firarda Film Yorumları

Çiftlik Bank skandalını mizahi bir dille anlatan Film Çiftlik Bank Tosun Firarda İzlemeye Değer mi? Çiftlik Bank Tosun Firarda Film Yorumları;

Çiftlik Bank skandalını mizahi bir dille anlatan Film Çiftlik Bank Tosun Firarda İzlemeye Değer mi? Çiftlik Bank Tosun Firarda Film Yorumları.

Çiftlik Bank Tosun Firarda Filmi Konusu;

Geçirdikleri trafik kazasının ardından tesadüfen hastanede aynı odaya alınan Cenk ve Tosun, burada aylarca beraber kalıp arkadaş olunca, dışarı çıktıklarında da aynı eve taşınırlar. Son derece kurnaz ve üçkağıtçı olan Tosun, kazada el ve kollarını kullanma yetisini yitirdiğinden, bütün işlerini saf ve iyi niyetli Cenk'e yaptırmakta, onu kendi vücudunun bir parçası gibi kullanmaktadır. Telefonda gördüğü çiftlik oyunundan esinlenerek bu işten parayı kazanmayı düşünen Tosun, Cenk'in de yardımlarıyla Çift'lik Bank'ı kurar ve paralar akmaya başlar.
Yönetmen: İsmail Hakkı Koç
Senaryo: İsmail Hakkı Koç
Oyuncular: Burak Alkaş, Fercan Bay, Murat Övüç, Kadir Gültekin, Tayfun Sav, Duygu Özlen, Gökhan Çelik, Yaşar Şengül gibi başarılı ünlü isimler rol almaktadır.

Çiftlik Bank Tosun Firarda Editörün Yorumu;

Resul Gök; Bir gerçek hikayeyi anlatmak istiyorsanız adam gibi bir film yapında insanlara ibret olsun. Gerçek olan olaylarla yakından uzaktan ilgisi olmayan saçma sapan bir film olmuş.
Talha Azam; Halkımızı dolandırıcılara karşı bilinçlendirmek amaçlı yapılmış olan , son günlerde uzun süre gündemde kalan olayı , ÇİFTLİK BANK skandalını mizahi bir dille anlatan , Pis Yedili dizisinideki Orço karakteriyle tanınan Burak Alkaş ve Fercan Bay'ın başrollerini oynadığı filmde sosyal medya fenomenleri Murat Övüc ve Yaşar Şengül'ün yanı sıra ünlü oyuncular Tayfun SAV , Vahdet Çakar ,Gökhan Çelik gibi isimler yer alıyor. Film güldürüken aynı zamanda düşündürüyor...

Çiftlik Bank Tosun Firarda İzleyici Yorumları;

Çiftlik Bank skandalını mizahi bir dille anlatan Film Çiftlik Bank Tosun Firarda İzlemeye Değer mi? Çiftlik Bank Tosun Firarda Film Yorumları.
Kategoriler:
Benzer Film Yorumları

0 Yorum Yapıldı: